Computergenie.nl    

Computergenie.nl
  Registreer!
  Registreer
Homepage
Home
Top 10
Top 10
Forum
Forum
Prijsindex
Prijsindex
Nieuws
Nieuws
Downloads
Downloads
Hulp & Uitleg
Hulp & Uitleg
Uitgebreid zoeken
 
  Zoeken •  Gebruikerslijst  •  Gebruikersgroepen   •  Registreer  •  Profiel  •  Log in om je privť berichten te bekijken  •  Ben je al lid?  Log in! 
Ben je al lid?  Log in!
Kies uw onderwerp:
Computer-Cafť
Knowledge Base
Hardware
Software
Internet & netwerken
Games
Scripten & programmeren
Digitale fotografie & video
Multimedia
GSM & mobile
Sitecheck & links
OfficiŽle mededelingen
Feedback
ISL Light
Aanbiedingen
Markt-plaats
Hulp & Uitleg

Sponsors:

Cloud VPS

Relaties:

PC Beveiliger
Forum » Games » Battlefield 2 probleem
Battlefield 2 probleem

Nieuw onderwerpNieuw antwoord
Fatal Mind Bericht Geplaatst op 16-02-2006 Reageer met quote
Moderator
Hey, sinds kort is de nieuwste patch uit, 1.2, dit is de laatste patch voordat de nieuwe expansion komt, maar nu ik deze laatste patch heb geinstalleerd wil hij niet meer echt lekker lopen, laten we zeggen helemaal niet meer, wat er gebeurd is:

- Ik start BattleField 2: Special forces ( met upgrades ) op
- Ik selecteer een server
- Ik wacht op het laden,
- Lag Lag Lag ( haper haper haper ) BOEM ik zit weer terug in windows, ik heb voor de rest geen errors ofzo, m'n computer specs zijn eigelijk perfect voor deze game dus daar ligt het niet aan. Voor deze patch install deed hij het perfect,

Heeft nog iemand anderes deze problemen ? of een suggestie hoe ik ze misschien kan oplossen ?




Image
iglo Bericht Geplaatst op 17-02-2006 Reageer met quote
Moderator
doet de gewone BF2 het wel goed? want als die niet lekker loopt loopt SF ook niet goed



"haastige spoed.. komt altijd goed".

mail: iglo@computergenie.nl
Image
Fatal Mind Bericht Geplaatst op 17-02-2006 Reageer met quote
Moderator
gewone bf2 doet het perfect, het moet wel met die patch te maken hebben, kan bijna niet anders, toen begonnne de problemen



Image
iglo Bericht Geplaatst op 17-02-2006 Reageer met quote
Moderator
proberen opnieuw te patchen of een update doen van je videokaart of geluid..



"haastige spoed.. komt altijd goed".

mail: iglo@computergenie.nl
Image
Fatal Mind Bericht Geplaatst op 17-02-2006 Reageer met quote
Moderator
update van videokaart net gedaan, ga het zo ff testen :D



Image
iglo Bericht Geplaatst op 17-02-2006 Reageer met quote
Moderator
okey, heb je toevalling in je PCnaam ook puntjes boven een letter staan?
want dan wil BF2SP ook niet echt mee werken




"haastige spoed.. komt altijd goed".

mail: iglo@computergenie.nl
Image
Fatal Mind Bericht Geplaatst op 17-02-2006 Reageer met quote
Moderator
Ja, m'n PC heet ook Fatal Mind, maar daar heb ik nog nooit last van gehad, lijkt me dus stug dat het daaraan ligt



Image
iglo Bericht Geplaatst op 17-02-2006 Reageer met quote
Moderator
heb je al een her installatie gedaan van BF? gebruik je tijdens het spelen ook een andere programma wat je gebruikt tijdens het gamen van BF, want veel gebruiken Teamspeak en daarnaast nog TSO ( teamspeak overlay) en dan mag niet van punkbuster..



"haastige spoed.. komt altijd goed".

mail: iglo@computergenie.nl
Image
Fatal Mind Bericht Geplaatst op 17-02-2006 Reageer met quote
Moderator
ik verveelde me en had genoeg van het probleem, toen heb ik gewoon alle 2 de games + updates verwijdert, en opnieuw geinstalleerd, nu doet ie het gelukkig weer, ik denk dat de verbinding tussen 1.12 patch en 1.2 ( de incremtal patcH ) een verkeerd iets heeft gedaan, ik heb namelijk nu gewoon de 2 games geintstallerd, en de volledige patch ( 340 mb ongeveer ) geinstalleerd, en nu doet ie het weer, bedankt voor je hulp iglo :D



Image
iglo Bericht Geplaatst op 18-02-2006 Reageer met quote
Moderator
geen dank jongen!



"haastige spoed.. komt altijd goed".

mail: iglo@computergenie.nl
Image
Nieuw onderwerpNieuw antwoord   


Forum » Games » Battlefield 2 probleem

Powered by Cloud VPS - High Availability Cloud Servers