Computergenie.nl    

Computergenie.nl
  Registreer!
  Registreer
Homepage
Home
Top 10
Top 10
Forum
Forum
Prijsindex
Prijsindex
Nieuws
Nieuws
Downloads
Downloads
Hulp & Uitleg
Hulp & Uitleg
Uitgebreid zoeken
 
  Zoeken •  Gebruikerslijst  •  Gebruikersgroepen   •  Registreer  •  Profiel  •  Log in om je privé berichten te bekijken  •  Ben je al lid?  Log in! 
Ben je al lid?  Log in!
Kies uw onderwerp:
Computer-Café
Knowledge Base
Hardware
Software
Internet & netwerken
Games
Scripten & programmeren
Digitale fotografie & video
Multimedia
GSM & mobile
Sitecheck & links
Officiële mededelingen
Feedback
ISL Light
Aanbiedingen
Markt-plaats
Hulp & Uitleg

Sponsors:

Cloud VPS

Relaties:

PC Beveiliger
Forum » Computer-Café » Het algemene Overklok en 3dmark06 Topic:
Het algemene Overklok en 3dmark06 Topic:
Ga naar Pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Volgende

Nieuw onderwerpNieuw antwoord
Fatal Mind Bericht Geplaatst op 02-12-2007 Reageer met quote
Moderator
Netjes hoor, wat waren de uiteindelijke specs ook al weer van je computer ? kon het zo snel ff niet vinden.



Image
Apollo Bericht Geplaatst op 02-12-2007 Reageer met quote
Enthousiast lid
Intel Core 2 Duo E6750 2.66 Ghz
Geforce 8800 GT
4 gig RAM
Asus P5K


*edit*

Blijkbaar zit er een E6700 in mijn systeem :x
Is deze even goed als de E6750?

Fatal Mind Bericht Geplaatst op 02-12-2007 Reageer met quote
Moderator
Ja, dat zag ik dus ook al... Hmzzz,

Install eventjes CPU Z ( nieuwste versie ) deze zal uitslag geven.

Wat heb jij besteld dan ? indien die 6700 niet is wat je besteld heb, gelijk klagen en eisen dat ze hem omwisselen :P




Image
Apollo Bericht Geplaatst op 02-12-2007 Reageer met quote
Enthousiast lid
Ik heb de E6750 besteld. :)


Image

*edit*

Moet Core speed niet 2.66 Ghz zijn?

Fatal Mind Bericht Geplaatst op 02-12-2007 Reageer met quote
Moderator
Laten we dit weer eventjes in je andere topic behandelen. zo vervuilen we deze topic niet.



Image
iglo Bericht Geplaatst op 03-12-2007 Reageer met quote
Moderator
Fatal Mind schreef:
Netjes hoor, wat waren de uiteindelijke specs ook al weer van je computer ? kon het zo snel ff niet vinden.


dan is het toch wel mogelijk he Fatal dat ik 8700 punten haal, hier is toch een stukje bewijs, apollo heeft meer geheugen en een iets snellere videokaart..




"haastige spoed.. komt altijd goed".

mail: iglo@computergenie.nl
Image
Apollo Bericht Geplaatst op 03-12-2007 Reageer met quote
Enthousiast lid
iglo schreef:
Fatal Mind schreef:
Netjes hoor, wat waren de uiteindelijke specs ook al weer van je computer ? kon het zo snel ff niet vinden.


dan is het toch wel mogelijk he Fatal dat ik 8700 punten haal, hier is toch een stukje bewijs, apollo heeft meer geheugen en een iets snellere videokaart..


Wat zijn uw specs dan?

iglo Bericht Geplaatst op 03-12-2007 Reageer met quote
Moderator
E6740
2x1GB 800Mhz geheugen
Intel DragenTailpeak
8800GTS 640MB




"haastige spoed.. komt altijd goed".

mail: iglo@computergenie.nl
Image
iglo Bericht Geplaatst op 03-12-2007 Reageer met quote
Moderator
Apollo schreef:
Ik heb de E6750 besteld. :)


Image

*edit*

Moet Core speed niet 2.66 Ghz zijn?


ja die moet ook 2.66 zijn




"haastige spoed.. komt altijd goed".

mail: iglo@computergenie.nl
Image
Fatal Mind Bericht Geplaatst op 06-12-2007 Reageer met quote
Moderator
http://i70.photobucket.com/albums/i104/Fatal_Mind/totaalplaatjeoc-1.jpg

Totaal plaatje van m'n oc gebeuren :lol:

En voor de mensen die zeuren '' hij verziekt de layout :P '' zet je monitor maar op een normale resolutie :P :D

vosManz | en aangezien de resolutie van mijn laptop niet hoger kan, en ik op mijn tweede scherm de resolutie niet ga aanpassen voor een plaatje, maak ik er een linkje van..




Image
renevanh Bericht Geplaatst op 06-12-2007 Reageer met quote
Beheerder
Fatal Mind schreef:

En voor de mensen die zeuren '' hij verziekt de layout :P '' zet je monitor maar op een normale resolutie :P :D


Ja dat denk jij... maar we hebben niet allemaal een weet ik hoeveel inch breedbeeld, en ook op mijn 1280*1024 is ie bijna twee keer zo breed als m'n monitor...

Lekker een linkje van gemaakt dus.




Keyboard not found, press F1 to continue...
vosManz Bericht Geplaatst op 06-12-2007 Reageer met quote
Technische man
:o me 2, was jij eerder, of was ik eerder?? :P



::: vosManz :::
renevanh Bericht Geplaatst op 06-12-2007 Reageer met quote
Beheerder
vosManz schreef:
:o me 2, was jij eerder, of was ik eerder?? :P


Ikke... 2 seconden :P




Keyboard not found, press F1 to continue...
Fatal Mind Bericht Geplaatst op 06-12-2007 Reageer met quote
Moderator
hehee, ik dacht al toen ik dat plaatje daar neer gooide, wie gaat het worden :P



Image
SouLLeSS Bericht Geplaatst op 07-12-2007 Reageer met quote
Senior lid
om dan maar hier weer verder te gaan, ik heb nu eindelijk atitool uit het internet geplukt, me cpu op 3,6 gezet met auto volt.
niet superstabiel, hij draait cpu test wel goed, maar ram testen niet goed.
toch werkte het verder prima.
Mijn 1950xt zit nu op 700Mhz core en 1000 Mhz van geheugen, overclock van 79 Mhz op core en 100 op geheugen. Hij wordt nu wel best warm op de volt regulator, 90 stressed ofzo, en de core en geheugen blijven onder de 70 dus dikke prima.

Toen pc en 3d mark maar ff door de molen gedraaid. jeej ik zit nu op 8587 met pc mark 05 en op 7105 met 3d mark 06 :D
Image
van pc mark 05 heb ik geen screenie maar moet je maar geloven op me woord dat die 8587 is (A)




Image
http://tweakers.net/gallery/179419/sys
Nieuw onderwerpNieuw antwoord   Ga naar Pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Volgende


Forum » Computer-Café » Het algemene Overklok en 3dmark06 Topic:

Powered by Cloud VPS - High Availability Cloud Servers