Computergenie.nl    

Computergenie.nl
  Registreer!
  Registreer
Homepage
Home
Top 10
Top 10
Forum
Forum
Prijsindex
Prijsindex
Nieuws
Nieuws
Downloads
Downloads
Hulp & Uitleg
Hulp & Uitleg
Uitgebreid zoeken
 
  Zoeken •  Gebruikerslijst  •  Gebruikersgroepen   •  Registreer  •  Profiel  •  Log in om je privť berichten te bekijken  •  Ben je al lid?  Log in! 
Ben je al lid?  Log in!
Kies uw onderwerp:
Computer-Cafť
Knowledge Base
Hardware
Software
Internet & netwerken
Games
Scripten & programmeren
Digitale fotografie & video
Multimedia
GSM & mobile
Sitecheck & links
OfficiŽle mededelingen
Feedback
ISL Light
Aanbiedingen
Markt-plaats
Hulp & Uitleg

Sponsors:

Cloud VPS

Relaties:

PC Beveiliger
Forum » Multimedia » Pinaccle TV rave en Creative soundblaster 5.1: geen geluid
Pinaccle TV rave en Creative soundblaster 5.1: geen geluid

Nieuw onderwerpNieuw antwoord
katootje Bericht Geplaatst op 12-02-2003 Reageer met quote
Enthousiast lid
hoi,

Ik heb een pinnacle TV rave kaart voor televisie. Deze heeft het altijd goed gedaan. Sinds kort heb ik een creative soundblaster live! 5.1 kaart geinstalleerd en nu doet het geluid van de tv het niet meer. Er loopt een kabeltje van audio out van de rave kaart naar line in van de soundcard. In de mixer staat line in niet op mute.
Bij de rave kaart heb ik de audioinstellingen staan op
TV playback input: line in en opname ook line in.
Waar kan het nog ergens fout gaan. Al het andere geluid doet het wel (muziek, windows gewone geluiden ed) alleen tv dus niet :-[ :-[ :-[

Gast Bericht Geplaatst op 24-04-2003 Reageer met quote

Deze vraag staat al als opgelost, is het ook daadwerkelijk opgelost?? Neem aan van wel aangezien de vraag op 12 februari is gesteld.
kilshannig Bericht Geplaatst op 24-04-2003 Reageer met quote
Enthousiast lid
Moet iets fout gegaan zijn: Dit was niet mijn -kilshannig- vraag. Ik had een vraag over het uit de pas lopen van opgenomen beeld en geluid. Dat had wel te maken met een Pinnacle TV kaart, maar nogmaals: Deze vraag was niet van mij ( hoewel ik natuurlijk wel hoop dat ie opgelost is...)
Gast Bericht Geplaatst op 25-04-2003 Reageer met quote

[quote author=kilshannig link=board=10;threadid=2306;start=0#11514 date=1051199346]
Moet iets fout gegaan zijn: Dit was niet mijn -kilshannig- vraag. Ik had een vraag over het uit de pas lopen van opgenomen beeld en geluid. Dat had wel te maken met een Pinnacle TV kaart, maar nogmaals: Deze vraag was niet van mij ( hoewel ik natuurlijk wel hoop dat ie opgelost is...)
[/quote]

Jou vraag staat hier
http://www.helpdeskforum.nl/index.php?board=10;action=display;threadid=2641

shadow Bericht Geplaatst op 07-09-2003 Reageer met quote
Genie
is dit inmiddels ogelost?
kilshannig Bericht Geplaatst op 07-09-2003 Reageer met quote
Enthousiast lid
nee, maar ik betwijfel of er ook een oplossing voor is...
ieder geval bedankt

Nieuw onderwerpNieuw antwoord   


Forum » Multimedia » Pinaccle TV rave en Creative soundblaster 5.1: geen geluid

Powered by Cloud VPS - High Availability Cloud Servers