Computergenie.nl    

Computergenie.nl
  Registreer!
  Registreer
Homepage
Home
Top 10
Top 10
Forum
Forum
Prijsindex
Prijsindex
Nieuws
Nieuws
Downloads
Downloads
Hulp & Uitleg
Hulp & Uitleg
Uitgebreid zoeken
 
  Zoeken •  Gebruikerslijst  •  Gebruikersgroepen   •  Registreer  •  Profiel  •  Log in om je privť berichten te bekijken  •  Ben je al lid?  Log in! 
Ben je al lid?  Log in!
Kies uw onderwerp:
Computer-Cafť
Knowledge Base
Hardware
Software
Internet & netwerken
Games
Scripten & programmeren
Digitale fotografie & video
Multimedia
GSM & mobile
Sitecheck & links
OfficiŽle mededelingen
Feedback
ISL Light
Aanbiedingen
Markt-plaats
Hulp & Uitleg

Sponsors:

Cloud VPS

Relaties:

PC Beveiliger
Forum » Games » FALLOUT 3
[PC]  FALLOUT 3
Ga naar Pagina 1, 2  Volgende

Nieuw onderwerpNieuw antwoord
Grunniger Bericht Geplaatst op 31-10-2008 Reageer met quote
Gevorderd lid
NIEUW TOEGEVOEGD: Youtube filmpje voor impressie
Officele Trailer:
http://nl.youtube.com/watch?v=zPt08UYmyMo
Gameplay:
http://nl.youtube.com/watch?v=gW-kY6kXr7Q < Erg goede!!! 10m, laat vele aspecten zien. Vechten, hacken, speech etc.. En laat mijn favoriete ztukje zien aan t eind.. wees superslecht, en nuke een stad!!

He allemaal!

Fallout 3 is 28 oktober gereleased, en ben m sinds die tijd al druk aan t spelen. Sinds dit zo een enorm complexe game is, en je zo verschrikkelijk veel dingen kunt doen.. of juist niet.. en er eigenlijk ontelbare manieren zijn om t spel uit te spelen was ik wel benieuwd of hier meer Fallout fans zijn die het al spelen.. Kunnen we mooi het een en ander uitwisselen.

Ik heb er inmiddels al een dikke 50 uur inzitten, en heb het gevoel dat het spel nu eigenlijk pas net begonnen is, wat een wereld.. het sleept me mee (en ben geen fanatieke gamer) en houd me nachtenlang wakker! Ik droom zelfs al over dat wereldje.. :)

ff wat screenies... en korte omschrijving

Het spel
Fallout 3 speelt zich af na een enorme kernoorlog. De stad Washington en de directe omgeving, nu bekend als Capital Wasteland, is volledig verwoest en wordt bewoond door enorme insecten, criminelen en supermutanten. Maar binnen de stad is er een veilige plek: Vault 101. Deze schuilkelder heeft een grote groep mensen tijdens de kernoorlog beschermd voor alle invloeden van buitenaf. Op een bepaalde dag kom je echter tot de ontdekking dat je vader Vault 101 om onbekende redenen, en tegen alle bevelen in, heeft verlaten. Nu moet ook jij de onverbiddelijke woestenij intrekken die ooit een bruisende wereldstad was, op zoek naar je vader en op zoek naar de waarheid.

In Fallout 3 staat vrijheid centraal. Zo ben je compleet om te gaan en staan waar je wilt in het enorme Capital Wasteland. Ook ben je vrij in het kiezen van je uiterlijk, je vaardigheden en je speelstijl. Ben je vredelievend, dan kun je proberen je uit lastige situaties te kletsen. Maar je kunt je ook als een meedogenloze crimineel ontpoppen en niet je mond, maar je plasmageweer voor je laten spreken.

Ook tijdens gevechten heb je meerdere opties, en niet alleen de keuze uit vele verschillende wapens. Zo kun je direct schieten, zoals in de meeste schietspellen, maar is het ook mogelijk om het gevecht te pauzeren. Vervolgens is het mogelijk om te mikken op verschillende lichaamsdelen van meerdere tegenstanders en zo een reeks aan aanvallen klaar te zetten. De aanvalsplanning wordt vervolgens uitgevoerd wanneer het spel weer wordt hervat.

Screens

De wereld na een Nuclaire oorlog
Image
Image

De wereld is in sandboxmode, je kan overal heen.. ook naar de radarschotels achterin het landschap in de eerste afbeelding
Image
Image

Een van de vele dorpjes in het spel (Megaton)
Image

Een van de vele spookdorpjes in het spel
Image

Daar sta je dan.. alleen...
Image
Image
Image

Of misschien toch een hulpje erbij?
Image
Image
Image

In een nuclair spel horen mutanten.. alleen liever niet allemaal tegelijk (in een oud verlaten ondergronds metrostation)
Image

Het VATS (Vaulttec Assisted Targetting System) het spel pauzeert tijdens realtime gevechten om heel precies te richten
Image
Image

Hierma kan je je vijand zeer precies ontleden
Image
Image

En na al dat geweld.. tijd voor een Nuka-Cola!
ImageLaatst aangepast door Grunniger op 06-11-2008, in toaal 5 keer bewerktImage
Mr_JoJo Bericht Geplaatst op 31-10-2008 Reageer met quote
Genie
als dit ingame beelden zijn.. tjonge zeg

moet ik dan de ps3, pc of xbox versie kopen :roll:
Vergoofin der flicke stoobin mit der brk-brk
yubetcha!
Image
Grunniger Bericht Geplaatst op 31-10-2008 Reageer met quote
Gevorderd lid
Ingame, jazeker!!

En ja, welk platform.. wat PC betreft, om alles op full graphics te kunnen spelen heb je een flinke jongen nodig. Ik draai alles ongeveer op 60% En heb hier een AMD 5600 4GB geheugen en Geforce 8500GT.
Het is hier goed te spelen en de graphics zijn ook op 60% al verbluffend...
Wel heb ik Antialiassing en multisampling etc uit staan.. de screens hierbovn zijn van Gamez website, als je benieuwd bent wil ik ook wel ff wat screenies posten hoe het er bij mij uitziet.

Ik heb de consoleversies niet met eigen ogen gezien, maar de PC versie al wel bij vriend (ook 5600 maar Geforce 9600GT (2x SLI) in full graphics.. en het ziet er zoooo mooi uit!


PAS OP:
Zeer verslavend.. ik heb op moment zwaar geirriteerde vriendin beneden zitten, en ik kan me maar niet losrukken uit the wastelands...

Heb nu totaal van 62 uur gespeeld al Ben op het moment in Rivett City, heb een stuk of 5 quests (die uit verdchillende opdrachten (subquests) bestaan) afgerond en mijn character is nu level 10. Ik heb m gespecialiseerd in Small guns, two handed weapons, explosives, repair (je kan je eigen wapens en uitrusting repareren of custom wapens bouwen) en Science (om computers te kunnen hacken).

Heb een paar leuke perks waaronder Bloody Mess (alles spat extra gruwlijk uit elkaar bij een critical hit) en Womanizer (geeft je pikante chatopties met gesprekken van het andere geslacht) Verder is hij is meester in Lockpicking en sneaking/stealing. loop als een echte badass door de woestijn, ik kill traders en carvans die ik tegenkom in de woestijn zonder pardon als ze niet hun waar willen overhandigen.. ben lid geworden van een slaversguild en heb.. ja sorry inwoners van megatron.. een nuke midden in de stad tot ontploffing gebracht waardoor er ineens 64 victims in me stats staan waaronder 24 vrouwen en 18 kinderen.. why? Nou er woonden veel ghouls (soort mutanten maar goedaardig) in die stad, en een of andere racist wilde de stad graag om die reden van de kaart vegen.. heeft me mooi een flinke lading munitie, een erg mooi appartementje (waar je kunt uitrusten en ook kan inrichten) en 1000 credits opgeleverd.. Mijn karma staat nu op -112

Waarom zo evil?? Goede vraag... hoe kun je nou een do-gooder zijn in zo'n verknipte wereld?? Nee eerlijk, om het spel oed te verkennen is het makkelijker de badass te zijn, je krijgt makkelijker meer inventory, guns en kogels doordat je alles kunt stelen of mensen ervoor vermoord.. Als ik de quests een beetje heb uitgeplozen en het spel uiteindelijk uitgespeeld is ga ik zeker ook voor de titel " Guardian of the wastes " maar voorlopig is mijn status "Spawn from hell"Laatst aangepast door Grunniger op 31-10-2008, in toaal 3 keer bewerktImage
Fatal Mind Bericht Geplaatst op 31-10-2008 Reageer met quote
Moderator
Mooi post, hulde hiervoor, dit zien we graag ( ik ieder geval wel ! )

Binnenkort deze game ook even bemachtigen ( ahum )
Image
Grunniger Bericht Geplaatst op 31-10-2008 Reageer met quote
Gevorderd lid
Ghehe.. ik kom er net achter dat je met VATS ook granaten of explosieven op iemands riem of in hand kunt targetten :EVIL: !!

Nog beter.. heb net ook even getest op iemand met een flamer.. even een schot in zijn tank en mijnheer stond in lichterlaaie te gillen :MORE EVIL:

En thanx Fatal
Image
SouLLeSS Bericht Geplaatst op 01-11-2008 Reageer met quote
Senior lid
ja prima post, ik ga wel even eentje van far cry 2 in mekaar bonjouren ;) ook zeer mooi, maar denk wat minder geweldige (offline) gameplay dan fo3. ik wil deze ook zeker hebben, maar nu echt te weinig tijd ivm met toetsen en project :(Image
http://tweakers.net/gallery/179419/sys
Grunniger Bericht Geplaatst op 04-11-2008 Reageer met quote
Gevorderd lid
Het spel eist nu echt zijn tol... nogmaals ik ben geen diehard gamer meer (al vanaf mijn 20ste niet meer, ben nu 27). Maar dit spel.. ik droom erover, sta over allerlei mogelijk dingen na te denken tijdens het koken, zit op moment (gelukkig 2 week vakantie) bijna 10u per dag achter de pc.. Dit heb ik slechts met maar een paar titels gehad in verleden.. te weten Fallout 2, Simcity 4, Farcry, GTA series en (naam ff kwijt.. soort GTA in de columbiaanse jungle). Maar geen van die spellen, op Fallout 2 na, heeft me zo in de spelwereld getrokken als deze titel!

Ben nu ongeveer op de helft van het spel denk ik, loop al lekker rond in een power armour, Guns skill op 95% + de perk finesse waardoor de meeste gerichte schoten (in het VATS systeem) er voor zorgt dat je vijand ontleed word! ... Favoriete bezigheid.. supermutants een been afschieten n laten liggen in hun lijden om te laten kreperen ;)

EN het gevoel van vrijheid.. heerlijk.. zo kom ik gisternacht (speltijd) aan bij een oude verlaten fabriek.. felle lichtflitsen in de verte, ik in sneakmode en achter een steen gekropen om te zien wat er aan de hand was.. staan er 5 Mastersupermutants een kleine oorlog te houden tegen de Brotherhood of steel op de parkeerplaats.. gaaf om te zien! Ze schuilen achter autos, duiken weg.. wow. Heb het spektakel ff uitgekeken (zeer gaaf in donker!) maar toen de BOS lui eenmaal t loodje gelegd hadden komt natuurlijk de hele stoet mijn kant oplopen.. Uh oh.. nooit genoeg kogels meer (zijn wat schaars).. dus ik heel voorsichtig onder een steen gekropen.. en ja hoor, op nog geen 5 meter afstand van het pad lopen ze me nietsvermoedend voorbij.. ff gewacht, en toen die parkeerplaats op om al die leuke gadgets van de lijken af te halen! yes.. heb weer hoop kogels!
Image
SouLLeSS Bericht Geplaatst op 05-11-2008 Reageer met quote
Senior lid
heb hem ook binnen maar helaas komende tijd geen tijd ivm school om uberhaupt te spelen + ik heb nog stalker cs, farcry2 en colin mcrae dirt om uit te spelen en ra2 klaar staan :P stalker heeft wel dezelfde immense opslokkende omgeving en sfeer als fallout3 denk ik, gameplay is wat minder uitgebreid.Image
http://tweakers.net/gallery/179419/sys
Grunniger Bericht Geplaatst op 06-11-2008 Reageer met quote
Gevorderd lid
NIEUW TOEGEVOEGD: Youtube filmpje voor impressie
Officele Trailer:
http://nl.youtube.com/watch?v=zPt08UYmyMo
Gameplay:
http://nl.youtube.com/watch?v=gW-kY6kXr7Q < Erg goede!!! 10m, laat vele aspecten zien. Vechten, hacken, speech etc.. En laat mijn favoriete ztukje zien aan t eind.. wees superslecht, en nuke een stad!!
Image
SouLLeSS Bericht Geplaatst op 08-11-2008 Reageer met quote
Senior lid
ik zal komend weekend eens kijken wat mijn pc ervan bakt :) heb hem nu binnen maar vooralsnog niet geinstalleerd, ra3 wel, en oh wat worden we weer verwend in deze tijden! Ik moet nog even kijken hoe hoog de AA (nu nog 2x, kan tot 8x) bij mij kan maar verder staat alles op ultra high op 1680 x 1050 :) zeer speelbaar en erg leuk, voor de kleine stukjes die ik heb gezien de eerste 2 maps beloofd dit enorm spektakel online in coop :D:D:D:D:DImage
http://tweakers.net/gallery/179419/sys
Fatal Mind Bericht Geplaatst op 08-11-2008 Reageer met quote
Moderator
Coop met ra3 werkt alleen als je hem origineel heb, ( just so that you know ;)

Maar ik heb besloten om fallout 3 eventjes op de virtuele plank te leggen, ik vind het zeer ergelijk dat er zo ontiegelijk weinig ammo te vinden is en dat de kogels zo ontiegelijk nutteloze impact geven, daarnet een hond neergeschoten met 50 kogels van een minigun... compleet retarded...

Over een tijdje nog eens proberen met een trainer of iets dergelijks.
Image
Grunniger Bericht Geplaatst op 13-11-2008 Reageer met quote
Gevorderd lid
Hou je er rekening mee dat de conditie van je wapen, je skill voor een wapen erg meetellen.. Als je wapen in een slechte conditie is, en je repareert het niet dan is je spray enorm hoog, dus hoop kogels missen. Daarintegen leg je met een simpele 10mm gun in goede conditie met twee schoten een hond neer.. (in 1 schot als je in VATS op zijn hoofd mikt) Wat de kogels betreft, als je leven 4 bent kun je een perk kiezen waardoor je aanzienlijk meer ammo vind.

Speel eerst wat uitgebreider en sta niet gelijk te roepen ;)

Wat de trainer betreft.. niet nodig, open de console tik player.additem + hexcode en je kan zo van alles toevoegen aan je inventory, of je skills verhogen. Zie hier voor meer info
http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=893933

En dit linkje voor de onervaren/ongeduldige speler
http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=894097
Image
SouLLeSS Bericht Geplaatst op 15-11-2008 Reageer met quote
Senior lid
psst plaatjes zijn offline :xImage
http://tweakers.net/gallery/179419/sys
Fatal Mind Bericht Geplaatst op 16-11-2008 Reageer met quote
Moderator
Grunniger schreef:
Hou je er rekening mee dat de conditie van je wapen, je skill voor een wapen erg meetellen.. Als je wapen in een slechte conditie is, en je repareert het niet dan is je spray enorm hoog, dus hoop kogels missen. Daarintegen leg je met een simpele 10mm gun in goede conditie met twee schoten een hond neer.. (in 1 schot als je in VATS op zijn hoofd mikt) Wat de kogels betreft, als je leven 4 bent kun je een perk kiezen waardoor je aanzienlijk meer ammo vind.

Speel eerst wat uitgebreider en sta niet gelijk te roepen ;)

Wat de trainer betreft.. niet nodig, open de console tik player.additem + hexcode en je kan zo van alles toevoegen aan je inventory, of je skills verhogen. Zie hier voor meer info
http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=893933

En dit linkje voor de onervaren/ongeduldige speler
http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=894097


Heb zeker uitgebreid gespeeld, zit op level 10 ongeveer dacht ik, dus genoeg '' skillzz ''. De minigun ( zowiezo een wapen wat je pas later in de game vind ) is in prima staat dus daar ligt het ook niet aan.

Bedankt voor de linkies, die kunnen handig gaan zijn.

En idd, plaatjes zijn down, zal het even afwachten anders eventjes vervangen door werkende aub ;)
Image
Grunniger Bericht Geplaatst op 16-11-2008 Reageer met quote
Gevorderd lid
Dan neem ik mijn woorden terug, maar wel vreemd.. Hoe zijn je Big Gun Skills? Want als die niet boven de 50 ligt word het ook moeilijk om kleine targets goed te raken. ik heb een smallguns skill van 90 nu en kil bijna alles met een scoped .44 magnum. (tot aan de supermutants) Robots e.d. zijn weer gevoeliger voor lasers. En de brotherhood gasten houden niet zo van hete plasma op hun stalen powerarmours.. (zal wel warm worden daarbinnen)

Ik zal de plaatjes ff vervangen een dezer dagen.

PS. De minigun kun je al snel krijgen als je een trader met de naam Crow tegenkomt. Die heeft geloof ik ook een schema om een nuka grenade te bouwen.

PS De mod cumminity is al druk bezig, er zijn nu al verschillende mods die de game wat beter en realistischer maken!
Check: http://www.fallout3nexus.com/

PS.. Site ligt er door de drukte af en toe uit..
Image
Nieuw onderwerpNieuw antwoord   Ga naar Pagina 1, 2  Volgende


Forum » Games » FALLOUT 3

Powered by Cloud VPS - High Availability Cloud Servers